Kees van de Ven

Na de Pabo ben ik pedagogiek gaan studeren en ben ik gaan werken in het speciaal onderwijs. Daar heb ik veel met jongeren gewerkt en ze geholpen op hun levenspad.

Tijdens een workshop familieopstellingen merkte ik hoe goed deze methode helpt om inzicht te geven in belemmeringen. Dat heeft me geïnspireerd om trainingen hierin te gaan volgen:

  • familieopstellingen bij Sonius
  • organisatieopstellingen bij het Bert Hellinger instituut en
  • traumaopstellingen bij Franz Ruppert en bij Interakt.

Mijn ervaring is dat iedereen ergens in zijn leven kan vastlopen. Ik help je graag om inzicht te krijgen in jezelf en hetgeen je draagt. De helderheid die zich tijdens de sessies ontvouwt is in wezen van jezelf. Daarmee kun je blokkades verwerken en je levensweg ‘opgeruimder’ vervolgen. Ik help je om te vinden wat innerlijk in de weg zit. Er komt zeker een verhaal naar boven dat je gaat herkennen.