reviews

Voor mezelf ben ik zichtbaar geworden, ik moest in de spiegel kijken en huilde mijn leven eruit.
Ik kwam op de grond en kreeg wortels die diep de grond in wilden. Ik was niet meer de boom, waarvan de wortels boven de afgrond hingen, zonder houvast en voeding, zonder groei. Nu bloeit mijn kruin en sta ik.
Ik heb mijn plek gevonden. Kees leerde mij in mijn lijf voelen en zeggen wat ik voelde en geloven dat het waar is wat ik voel. Wat verborgen was in die diepe put werd pijnlijk zichtbaar. Het was niet meer nodig. Het werd helder in mij. Ik voel me bevrijd.
Tijdens mijn re-integratietraject leerde ik tijdens de sessies voelen, verwerken en meegaan in de verandering. Mijn eigen weg volgen, op naar de HO-RIZON. De zon zien.
Kees is uniek in zijn manier van werken. Door zijn optimisme, rust, eerlijkheid, geduld en humor kom je bij jezelf. Dan kom je thuis en sta je in je eigen huis, gezin en familie.

Anja

Vele malen al was ik voor een opstelling bij Kees.
Na afloop fiets ik naar huis en dan ben ik iedere keer verrast door het voelen van meer ruimte in mezelf en een blij gevoel van compassie. Ik hoef het dan het eigenlijk niet allemaal te begrijpen of te weten, maar toch.
Volgens mij ontstaat dat door een juiste mix die Kees me aanreikt. De zorgvuldige liefdevolle benadering met humor en helderheid is fijn.
Door de opstellingen ervaar ik letterlijk wat mijn belemmeringen zijn, wat ik kan opruimen. Ontdekken niet vanuit kennis en wijsheid, maar het gewoon in mijn systeem ervaren vind ik altijd weer een klein wonder.
Ik geloof echt in de weg om op die manier mijn essentie te voelen. Dat helpt mij weer in m’n dagelijks leven. Dankjewel Kees.

Nathalie

Ik kan mijzelf inmiddels wel als vaste cliënt beschouwen bij Kees, waar ik al een aantal jaren kom. De sessies zijn op cruciale momenten in mijn leven een reddingsboei geweest om weer aan land te geraken. Maar ook een voedzame bron van inspiratie, een extra duw in mijn rug om mij meer in mijn kracht te zetten in een constant groeiproces.
Kees brengt mij steeds op nieuwe inzichten in bewuste -en onbewuste patronen of nieuwe uitdagingen die ik aan mag gaan. Zowel bij de opstellingen als bij de helende behandeling ben ik bijzonder gebaat; er worden vaak zowel mentale als fysieke stagnaties doorbroken. Ik durf dan ook zeker te zeggen dat beiden een hele grote bijdrage hebben geleverd aan mijn huidige zijn.
Tijdens de opstellingen komen er vaak heldere inzichten, zoals waar mijn wensen en verlangens liggen, wat mij wel of geen goed doet en dingen uit het verleden die ik los mag laten. De helende behandelingen voelen als een grote schoonmaakbeurt, die meteen positief binnenkomt in mijn lijf. Een ware traktatie voor het lichaam om van klachten, pijnen of blokkades af te komen.

Stan

Een aantal jaren geleden liep ik vast op het persoonlijke vlak waardoor het op het professionele vlak ook niet meer liep. Niks liep nog goed. Ik wist niet wie ik was of wat ik wilde. Ik wist alleen dat het zo niet verder kon en ik hulp nodig had. Niet de hulp van mijn partner, ouders of goede vrienden omdat ze te emotioneel betrokken waren en te dichtbij stonden. Ik had iemand nodig die mij toch kende maar wat verder af stond om op een andere manier naar mij te kunnen kijken en mij te zien, meer afstand. Deze man was Kees, warm, sterk, duidelijk, eerlijk en zorgzaam. Zijn manier van werk past bij mij en heeft me enorm veel geleerd over mijzelf nu, mijn verleden en heeft mij laten zien hoe ik in mijn eigen kracht kon staan. Kees heeft mij kunnen begeleiden naar een ander persoon, een persoon die ik wil zijn en waar ik zelf blij mee ben. In een veilige omgeving heb ik samen met Kees kunnen werken aan het vinden van mijn eigen kracht. Vraagstukken uit zowel het verleden als het heden zijn voorbijgekomen. Soms was dit moeilijk en wilde ik het in eerste instantie niet meteen aanpakken maar door het vertrouwen en de veiligheid die ik heb gevoeld heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een sterk persoon die in zichzelf gelooft en durft te gaan staan. Het helpt mij nog steeds bij mijn ontwikkeling om voor mijzelf te zorgen en in mij kracht te blijven. Met de hulp van Kees heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot een persoon waarvan ik denk en vind, ja je mag zijn!

Pepijn

De therapiesessies bij Kees ervaar ik als verhelderend, uitnodigend en geven me steun en rust in mijn zoektocht rond bepaalde thema’s.
Het zelf leren/kunnen invoelen van de sjablonen maken de ervaringen intenser en duidelijker. Die ervaringen dringen dan dieper in mij door en verankeren zo beter in mijn lichaam. Dit is voor mij een absolute meerwaarde, samen met Kees zijn uitleg en verklaringen rond het thema in de sjablonen.
De sessie kan confronterend zijn maar zet je aan het werk om te groeien als mens.
Daarnaast is Kees als mens en therapeut ontvankelijk, rustgevend en iemand met veel ervaring en een sterk inzicht. Hij geeft en schept vertrouwen, is correct en altijd eerlijk.

Bert

Het woordje “helderheid” in de naam van jouw praktijk slaat nagels met koppen! Al jaren vind ik mijn weg naar jou als ik iets in mijn leven niet helder heb en word ik begeleid in mijn groeiproces
Als ik jou met 1 woord zou moeten omschrijven dan zou dat “integer” zijn. Je straalt een enorme rust en kalmte uit, hebt heel veel kennis van de achtergronden, samenhangen en verbanden van het systemisch werk, en hebt daarbij een enorme wijsheid en ervaring.
Je hebt altijd heel veel aandacht voor mijn verhaal, ziet veel en voelt veel aan. Tijdens de opstellingen is er altijd heel veel ruimte voor alles wat zich vanzelf afspeelt. Je hebt de kracht om met dat wat naar voor komt en wat op dat moment aan het licht komt, stappen uit te stippelen die naar inzicht en een oplossing leiden
Wat ik heel mooi vind is dat je altijd probeert de goede krachten in mij te mobiliseren en naar boven te halen en voor mezelf bruikbaar te maken. Je haalt de liefde die in mijn ziel zit en wat wezenlijk is maar soms wat verduisterd is terug naar boven, altijd met het oog om in mijn systeem iets verzoenends of helends op gang te brengen. De beelden in mijn denken veranderen, en daarmee komt vaak de oplossing. Het is dan aan mij om me bij die beweging aan te sluiten, om die oplossing in me op te nemen en in de praktijk te brengen. De stap naar groei en het losmaken van iets dat me beperkt moet ik zelf doen met de nodige kracht, moed en vertrouwen.
Bewustzijn is nog een woord dat perfect bij jouw werk past. In jouw praktijk zijn bij mij al veel mooie transformaties gebeurd. Er komen diepe, verborgen zaken aan de oppervlakte waarna “genezende” krachten op gang gebracht worden door het krijgen van bewustzijn over wat er speelt.
Dank je wel Kees voor de talloze inzichten die ik bij jou al heb opgedaan op het gebied van partnerrelaties, ouders en kinderen, daders en slachtoffers, ziekte en gezondheid.
Graag tot een volgende keer!

May